Уважаемый посетитель! Вы используете устаревший браузер, чтобы страница работала правильно, рекомендуется использовать современный браузер.

София, ул. Георги С. Раковски, 18

Свържете се с мен
Свържете се с мен

Стречинг в центъра на София

Останали са въпроси? Позвънете! 

087 795 57 16 
087 755 95 77

087 795 57 16 
087 755 95 77

Стречинг в центъра на София

Приемате ли карти Мултиспорт?

В моента не приемаме карти на мултиспорт, тъй като работата с тях не ни позволява да доставим качествена и продуктивна тренировка, към което се стремим винаги. Но като компенсация за неудобството, предлагаме отстъпки при покупка на абонамент и цената за 1 занятие пада до 9 лв.

Повече информация за цените и графика на тренировките, можете да намерите на нашият уебсайт www.stretchingschool.com

 

Заповядайте на пробна тренировка и се убедете сами!

 

Как да се запиша на тренировка?

Най-лесният вариант да се запишете на тренировка е през нашата форма за онлайн записване https://stretchingschool.customer.fitsys.co/calendar/public

Можете да изберете удобен за Вас ден, час, инструктор и вид на тренировката. След регистрация дори ще получите напомняне час преди самата тренировка.

Също така може да се свържете с нас на телефон 0877955716, за записване и в случаe, че са останали допълнителни въпроси.

 

Необходимо ли е предварително да се запиша?

Да, необходимо е да се запишете предварително, за да се убедите че има свободно място в удобният за Вас час. Преминете през линка за по-удобно записване онлайн: https://stretchingschool.customer.fitsys.co/calendar/public

 

Колко продължава тренировката?

Тренировката продължава 60 минути.

 

Къде се намира студиото?

Стидиото на Stretching school се намира в кв. Хладилника на ул. Русалийски проход 11. Входа е от към вътрешния вход на паркинга, зад бариерата за автомобили на жилищната сграда.

До нас може да стигнете и с обществен транспорт: с метро до ст. Витоша, трамвай #10, автобуси 120, 88, 83 и много други.

Второто студио се намира в Центъра на София, ул. Георги С. Раковски 18. Много близо до станция Лъвов мост.

Тренировките подходящи ли са за начинаещи?

Тренировките по стречинг са подходящи както за начинаещи така и за напреднали спортисти. Групите са смесени и не надвишават 10 души. По този начин нашите инструктори могат да обърнат достатъчно внимание на всеки един от участниците и където е необходимо да поправи техниката на изпълнение или ако е необходимо да упрости/ усложни даденото упражнение.

 

Имате ли детски групи?

В момента нямаме отделни групи за деца. Групите са смесени и не надвишават 10 души. По този начин нашите инструктори могат да обърнат достатъчно внимание на всеки един от участниците и където е необходимо да поправи техниката на изпълнение или ако е необходимо да упрости/ усложни даденото упражнение.

 

Какво ще ми потрябва на тренировка?

Единственото, което ви е нужно е спортна дреха, която не сковава движенията ви, чорапи за занятието. Желателно е да вземете вода и кърпа за да се избършете след занятието.

Всичко останало ще го предоставим ние.

 

От какво се състои тренировката?/ Как се провежда тренировката?

Започваме, както винаги с загрявка и по авторска методика преминаваме през различни упражнения за разтягане на цялото тяло.

 

Може ли да се посещават тренировките по време на цикъл?

Не се препоръчват пози с главата надолу, но в такива ситуации най-важното е да се ориентирате на тялото си. Ако не се чувствате добре, веднага подайте сигнал на инструктора.

 

Може ли да дойдем на тренировка двама/трима и т.н.?

Занятията заедно са винаги най-ефективни! Прекарвайте време заедно и с полза за вашето тяло. А за по-голям резултат можете да се възползвате от нашите полуиндивидуални тренировки за 2 или 3 души.

Тук ще намерите отговорите на най-често задаваниете въпроси.

София, ул. Русалийски проход, 11

Ние на картата

Вие питате
Ние отговаряме

Этот лендинг создан с помощью маркетинговой платформы Landing Page Generator